Mijn eerste cruise

Gepubliceerd op 5 juni 2018 om 02:41

Boybands en cruisen

Het jaar was 2001, ik was bijna 11 jaar oud en had concert tickets voor Westlife. Het waren misschien niet meer de 90's, maar boybands waren nog steeds hot! Maanden had ik er naar uitgekeken. Tot mijn ouders roet in het eten gooide. We gingen cruisen, je weet wel op zo'n boot. Tranen met tuiten heb ik gejankt. Want nu moest ik Westlife missen en hoe kan je dat een frisse tiener nu aan doen? Daarnaast een boot met allemaal oudjes? Wat had ik daar nu weer te zoeken. 

Caribbean Cruise vanuit Florida

Met enorme tegenzin ging ik dan toch maar mee. Eerst vliegen naar Ft. Lauderdale, Florida en dan 7 dagen met de Star Princess de Caribbean verkennen. Die boot bleek bij aankomst in de haven toch wat groter dan gedacht. Daar kan het misschien toch best wel leuk zijn. 7 dagen later was ik verkocht en werd de grondslag gelegd voor een leven vol liefde voor cruisen.

Star Princess op St. Maarten

De cruise zelf was fantastisch. Van Sint Maarten tot Saint Thomas maar vooral ook de Star Princess is allemaal erg goed bevallen. En Westlife, die was ik allang vergeten. De interesse voor de boyband snel verloren maar na de deze cruise zullen er nog veel volgen. In deze blogs ga ik wat korte verhalen met jullie delen. Van mijn cruises, werkervaringen maar ook andere cruise liefhebbers. Heb jij ook een mooi verhaal over je cruise? Plaats een reactie hieronder en ik neem contact met je op! 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.