Welke rederij past bij mij? 

Voor iedere cruise liefhebber is er een passende cruise rederij die jouw eerste cruise ervaring nog beter kan maken. Een verkeerde match kan je cruise een stuk minder aangenaam maken, dus vergelijk zeker de verschillende rederijen en kies er één die jouw reiswensen kan matchen. 

Familie Cruises

Voor gezinnen kan een cruise de ideale vakantie zijn! Vele rederijen bieden leuke kids/tiener programma's aan, er zijn meerdere zwembaden en ver kunnen ze nooit zijn! ;) Daarnaast is het een mooie manier om in een schoolvakantie van 1/2 weken toch meerdere landen te kunnen bezoeken! Er zijn verschillende rederijen die zich specifiek op familie's richten door de vele activiteiten aan boord en vaak reizen kinderen onder de 12 jaar volledig kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief mee als ze in dezelfde hut verblijven!  

Traditionele Cruises

Met traditioneel bedoel ik zeker niet saai! De rederijen die een wat traditioneler cruise publiek aanspreken hebben vaak juist ook een mooie mix mensen uit alle lagen van de bevolking. Vind je kids wel gezellig, maar hoeven het er ook weer niet teveel te zijn kan één van deze rederijen zeker een goede fit voor jou zijn. Naast de shows hebben al deze schepen ook een discotheek en verschillende bars. Wil je een week goed feesten kan dat dus ook!