Holland America Line

Met de oorsprong in Nederland en nog steeds vele Hollandse crewleden aan boord blijft de Holland America Line aantrekkelijk voor Nederlanders om mee te cruisen. Holland America Line spreekt een traditioneler cruise publiek aan. Geen waterparken of ijsbanen. Wel uitmuntende service, verschillende bars en prachtige bestemmingen met vertrekt vanuit Nederland! 

Princess Cruises

Deze Amerikaanse cruisemaatschappij heeft een moderne vloot met verschillende maten schepen. Of je liever klein begint of de nieuwste Royal-klasse schepen, Princess Cruises staat garant voor een hoogwaardige cruise beleving met uitmuntende service en vele activiteiten aan boord. Met de 'Sanctuary' welke alleen voor volwassenen toegankelijk is bied Princess een ideale oplossing voor volwassenen die zonder kinderen reizen. 

Cunard

De Queen Mary en Queen Elizabeth zijn iconische schepen met namen die ook menig niet cruise liefhebber wel een belletje doet rinkelen. Cunard is het puntje van de zalm op het gebied van traditioneel cruisen. Met haar klassieke oceaanlijners design kan je een beetje ervaren hoe het moet zijn geweest om vanuit Europa de Atlantische Oceaan over te steken en je onder te dompelen in luxe. 

Vind hier binnenkort omschrijvingen van de verschillende  klasse schepen van de benoemde rederijen.