Je eerste cruise plannen

Wil ik echt gaan cruisen? 

Het juiste antwoord is natuurlijk:JA! Alles wat onbekend is roept altijd wat twijfels op. Is cruisen wel iets voor mij? Is het verstandig een baby mee te nemen? Cruisen voor Beginners helpt je graag met het beantwoorden van al deze vragen! Leer wat je kan verwachten en bepaal zelf of cruisen iets voor jou is! I

De wereld rond cruisen 

Met zoveel verschillende prachtige cruise bestemmingen en cruiseschepen is het soms moeilijk kiezen. Je kan immers de wereld over cruisen!  Cruisen voor Beginners zet de bestemmingen voor je op een rijtje. Wil je lekker op het strand liggen en zonnen op dek, of juist de kou opzoeken en de Noorse Fjorden bezoeken. En wanneer kan je dan het beste waar naar toe? Lees hier alles over de verschillende vaarroutes.

Cruise boeken 

Een cruise boeken kan best wat ingewikkeld zijn. Boek je direct bij de rederij of maak je gebruik van een cruise agency. Wat is precies een optie op een hut en waarom zie je zoveel verschillende prijzen bij het oriënteren naar jouw perfecte cruise? Lees hier binnenkort alles over het boeken van jouw cruise. 

Cruise geboekt! 

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste cruise geboekt en gaat binnenkort zelf het cruisegevoel ervaren. Nu komt al het leuke werk en kan je de reis verder gaan plannen, excursies boeken en alvast dromen van een heerlijk luxe vakantie.