De populairste bestemmingen voor nieuwe reizigers

Gepubliceerd op 10 juni 2018 om 04:11

Waar kan ik allemaal naar toe? 

Een cruise uitkiezen kan nog wel eens overweldigend zijn. Er zijn zoveel verschillende maten cruiseschepen, rederijen en vaarroutes dat een keuze maken lastig. is. De poll geeft een klein beeld van de verschillende cruises die je kan maken. Met meer dan 1750 'Ports of Call' over de hele wereld is er voor iedereen wel een passende cruise. We beginnen met 3 vaarroutes perfect voor de beginnende Nederlandse cruiser. 

Dicht bij huis

Een eerste cruise vlakbij huis is wel zo prettig. Je hoeft je dan niet druk te maken om lange vluchten en kan bijvoorbeeld bij de Holland America Line zelfs in ons eigen kikkerlandje aan boord gaan en ook weer van boord! De Juwelen van de Oostzee route vaart je o.a langs Arhus, Berlijn, Kopenhagen, Stockholm, Helsinki en Sint Petersburg. Na 14 nachten kom je weer in Rotterdam aan. Een perfecte route om het prachtige Scandinavische land te ontdekken en net wat avontuurlijker dan de Middellandse Zee cruise met havens als Barcelona en Venetië. 

 

Een Caribisch tintje

Met zon, zee, strand en tropische cocktails is de Caribbean één van de meest geboekte cruises ter wereld. Met vertrek vanuit Miami of Ft. Lauderdale, Florida verken je de eilanden van de Bahama's, de Grand Turks & Caicos eilanden, St Thomas en ports als San Juan, Puerto Rico of St. Maarten. Heb je tijd over en wil je graag de Eastern en Western Caribbean zien? Deze cruises worden los van elkaar aangeboden. Een travel agent gespecialiseerd in cruises helpt je hier graag bij. Ik heb goede ervaringen met bijvoorbeeld Cruisereizen om zulke gecombineerde cruises te boeken. Houd je van een zon/relaxvakantie dan is deze cruise een echte must! 

Van Singapore tot Hongkong

Azië is een prachtig continent maar ook erg uitgestrekt! Terwijl jij de koffers uitpakt en kan gaan relaxen voert je schip je langs de meest prachtige bestemmingen in Azië. Deze cruises van tussen de 14 en 17 dagen beginnen vaak in Hong Kong om in Singapore te eindigen en vice versa. Met op de route Ho Chi Minh stad en Bangkok. Heb je niet veel tijd en wil je toch een groot deel van Azië ontdekken is een Aziatische cruise de manier!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.